Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Redrum-187.com on etenkin gangsta rapista kiinnostuneille suunnattu yhteisöllinen verkkosivusto. Tällä sivulla kerromme, miten tallennamme sinusta tietoja, käsittelemme näitä tietoja ja miten voit estää tietojen tallentamisen.

Kaikissa tietosuojaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä meihin tietosuoja@redrum-187.com
Rekisteriselosteemme löydät tämän sivun alalaidasta.

Verkkosivustomme osoite on: https://www.redrum-187.com.

Henkilötietojen tallentaminen

Tallennamme käyttäjien henkilötietoja, kun vierailet sivustolla. Tällä sivulla kerromme mahdollisimman yksiselitteisesti ja ymmärrettävästi, millä perustein henkilötietojasi käsittelemme.
Kaikista käyttäjistä tallennamme IP-osoitteen, mikä yksilöi käyttämäsi nettiliittymän. Lisäksi sivuillamme asetetaan seurantaevästeitä sivuston toiminnan vuoksi, joiden avulla mm. kirjautuminen ja keskusteluihin osallistuminen on mahdollista.

Jos taas rekisteröidyt keskustelupalstalle tallennamme vähintäänkin sähköpostiosoitteesi ja mahdollisesti myös muita tietoja sinusta, jos niitä vapaaehtoisesti tietoihisi lisäät.

Kerromme, miten voit halutessasi estää tietojen tallentamisen ja evästeiden asettamisen
Voit myös tietosuojalainsäädännön mukaisesti pyytää tiedoksesi itsestäsi tallennettuja tietoja tai pyytää poistamaan sinuun liittyvät tiedot.

Tietojenkäsittely

Käsittelemme tietojasi lainmukaisesti, asianmukaisesti ja sinun kannaltasi läpinäkyvästi.
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja turvallisesti. Olemme tehneet kaikki tarpeelliset tekniset toimenpiteet, millä varmistetaan, että tietoihin on pääsy vain siihen oikeutetuilla henkilöillä.
Tietoihisi pääsy on Redrum-187:n omilla ylläpitäjillä sekä osittainen pääsy valvojilla eli moderaattoreilla.

Kaikki palvelimemme ja tallentamamme tiedot sijaitsevat fyysisesti Ranskassa Online.netin palvelinkeskuksessa. Palveluntarjoajalla on teoreettinen rajattu pääsy tiettyihin tietoihin.
Olemme varmistaneet, että kaikki kumppanimme noudattavat kaikkea tarpeellista tietosuojalainsäädäntöä ja toimivat tämän mukaisesti.

Keräämme sinusta tietoja vain sivuston toiminnan mahdollistamiseksi. Emme kerää tietoja kuin siltä osin, kun se on tarpeellista yllä mainituista syistä.
Emme luovuta tietoja rekisteröityneiden käyttäjien tietoja kolmansille osapuolille. Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen, nimettömän tunnisteen, jonka avulla sinut voidaan tunnistaa joka kerta, kun vierailet tällä sivustolla.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Keskustelupalsta

Jos haluat kirjoittaa viestejä keskustelupalstalle, sinun täytyy rekisteröityä. Kaikilta muilta osin palstaa on mahdollista käyttää ilman rekisteröitymistä.
Rekisteröityminen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. Kun rekisteröidyt, valitset myös keskustelussa käyttämäsi nimimerkin.
Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on mahdollista myös kertoa lisätietoja itsestäsi, jos haluat tehdä itsesi muille käyttäjille tutummaksi. Kaikkien lisätietojen antaminen on täysin vapaaehtoista ja palstaa voi käyttää tältä osin anonyymina.

Tallennamme kaikista keskustelupalstan käyttäjistä heidän sivustolla vierailujensa yhteydessä IP-osoitteet. Kirjautuneiden käyttäjien osalta nämä IP-osoitteet tallentuvat tietokantaamme käyttäjäprofiiliisi.
Osoitteita voidaan käyttää tunnistamaan käyttäjiä, mikäli jokin viranomainen niitä laillisesti vaatii itselleen. Osoitteiden tallentamisella voidaan myös pyrkiä estämään häiriökäyttäytymistä kuten roskaposti- ja mainosviestittelijöitä tai muuta palstan sääntöjen vastaista käyttäytymistä.

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot sekä pyytää oikaisemaan virheelliset tiedot ja poistamaan tarpeettomat tiedot.

Mikäli et halua, että sinua seurataan sivustollamme evästeiden avulla on sinulla useita vaihtoehtoja tämän estämiseksi.
Voit estää evästeiden asettamisen selaimesi asetuksista, käyttää selaintasi yksityisen selauksen tilassa (Incognito, InPrivate, Private Browsing) tai ottaa käyttöön mainosten esittämisen estävän lisäosan.
Voit myös kieltää tiettyjen mainosverkostoja seuraamasta sinua ja esittämästä sinulle kohdennettua mainontaa EU Online Choices -sivustolla (http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset). Kielto on selainkohtainen.

Kuinka kauan säilytämme tietoa
Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

 
Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi
Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Redrum-187.com
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa
tietosuoja@redrum-187.com

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Redrum-187.com / Mika Väisänen
Rajatorpantie 8
01600 Vantaa
tietosuoja@redrum-187.com

3. Rekisterin nimi
Redrum-187.com käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Keräämme sinusta tietoja vain sivuston toiminnan mahdollistamiseksi, käytön analysoimiseksi ja mainonnan esittämiseksi. Emme kerää tietoja kuin siltä osin, kun se on tarpeellista yllä mainituista syistä.

5. Rekisterin tietosisältö
Keskustelupalstalle rekisteröityneet käyttäjät:
– nimimerkki
– sähköpostiosoite
– salasana
– muut vapaaehtoisesti annetut lisätiedot
– IP-osoitteet
Muut käyttäjät:
– IP-osoitteet

6. Tiedonlähteet
IP-osoitteista keräämme tietoa, kun vierailet sivustollamme. Keskustelupalstalle rekisteröityneiden henkilöiden osalta kaikki tieto on käyttäjien itsensä antamaa. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Emme siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja turvallisesti. Olemme tehneet kaikki tarpeelliset tekniset toimenpiteet, millä varmistetaan, että tietoihin on pääsy vain siihen oikeutetuilla henkilöillä. Tietoihisi pääsy on  Redrum-187.comin ylläpitäjillä sekä osittainen pääsy sivuston moderaattoreilla.

Kaikki palvelimemme ja tallentamamme tiedot sijaitsevat fyysisesti Suomessa Hetznerin (hetzner.com) dedikoidulla palvelimella. Tällä palveluntarjoalla eli Hetznerillä on rajattu pääsy tiettyihin tietoihin. Olemme varmistaneet, että kaikki kumppanimme noudattavat kaikkea tarpeellista tietosuojalainsäädäntöä ja toimivat tämän mukaisesti.