Käsipuoli – Koira puistossa

Käsipuoli - Koira puistossa

Artistiin nimeltä Käsipuoli on saattanut viime aikoina törmätä Redrum-187:n sivuilla useammankin kerran. Tällä kertaa meillä on ladattavana näytebiisi hänen pian ilmestyvältä Curriculum Vitae mixtapelta. Länsirannikko fiilistä huokuva kappale Koira puistossa antaa osaltansa esimakua siitä, mitä pitkään eri julkaisuiden kanssa vaiheillut Käsipuoli on vihdoin saanut valmiiseen pakettiin. Viimeisin virallinen havainto miehestä on 2010 ilmestynyt Mikä on Pläkki? albumi, joten on mielenkiintoista nähdä paljonko kello on vuonna 2013. Mixtapelle ei ole ilmoitettu vielä tarkkaa julkaisupäivää, mutta levy on tullut jo painosta.

Tässä vielä artistin itsensä “tiedote” julkaisusta.

Mä julkaisin vuonna 2010 ekan albumini, jonka nimi oli epä(?)osuvasti Mikä on Pläkki? Se oli hyvä levy ja vaikutti siltä, etten ollut ainut, joka ajatteli sen niin. Mikä on Pläkki? -levyn julkaisun jälkeen aloin samantien tekemään uutta albumia. Syntyi paljon biisejä, mutta tuntui, että ne vanhenivat liian nopeasti. Päätin unohtaa ne.

Kaikenlaista tuli tehtyä ja onneksi siinä sivussa tuli opittua enemmän itsestä ja tästä maailmasta. Kai sitä sitten vähän aikuistui, ei kuitenkaan liikaa.

Keväällä 2013 uusi albumi alkoi näyttää taas melko valmiilta, unohdin senkin. Ei, mulla ei ole huono muisti, muistaakseni. Se vaan alkoi tuntua pakkopullalta, sitä Käsipuoli ei suvaitse. Musa on kuin pieru, väännettynä mitä? Palasin sinne mistä kaikki alkoi. En tehnyt albumia, tein Mixtapen. Tein vain kaikkea sitä mikä mua huvitti, tein vaan hyvää musaa ja pidin hauskaa, ei kiinnostanut mitä muut ajattelisivat. Ei mulla olis ongelmaa, niillä olis – minä.

Lataa: Käsipuoli – Koira puistossa

Käsipuoli Facebookissa.
Keskustele Curriculum Vitae mixtapesta Redrum-187:n foorumeilla.

2 kommenttia artikkeliin “Käsipuoli – Koira puistossa”

ressu kirjoitti klo 13.10.2013 02:09:

NPD:t kuunneltu?

embty kirjoitti klo 13.10.2013 15:19:

Kyllähän tuo toimii. Sopivan letkee näin sunnuntai fiilistelyyn..

Jätä kommentti