Jeijjo & Nupi – Brändi, Johon Voit Luottaa

Jeijjo & Nupi - Brändi, Johon Voit Luottaa

Olarilaiskaksikko Jeijjo ja Nupi julkaisivat viime vuoden lopulla pitkään odotetun debyyttialbuminsa Kootut Selitykset. 3rd Railin kautta ulos puskettu kokopitkä aiheutti kovaa supinaa jo Olarin ulkopuolellakin ja onkin kirvoittanut varsin omalaatuisia kehuja ja kommentteja aina ihan valtamediaa myöten.

Tänään ensi-illan näkee miesten ensimmäinen varsinainen musiikkivideo. Katseltavissa on nyt audiovisuaalinen teos kappaleesta Brändi, Johon Voit Luottaa. Videon on tehnyt P.A. & J.A. Tuotanto, joka onkin onnistunut työstämään varsin osuvan vedon artistien tyyliin sopien.

Jeijjo & Nupi – Brändi, Johon Voit Luottaa

Räpit: Jeijjo, Nupi
Tuottaja: Seyed Sami
Video: P.A. & J.A. Tuotanto

Redrum-187 hereillä olevana mediana tutustui tarkemmin Jeijjoon ja Nupiin jo viime keväänä haastattelun merkeissä. Viime viikolla ilmestyneestä levyarvostelusta pamahti puolestaan täydet viisi tähteä.

Keskustele Jeijjon ja Nupin tuoreesta Kootut Selitykset -albumista ja vastajulkaistusta Brändi, Johon Voit Luottaa videosta Redrum-187:n foorumeilla.

2 kommenttia artikkeliin “Jeijjo & Nupi – Brändi, Johon Voit Luottaa”

kuljun kirjuri II/05 kirjoitti klo 06.02.2013 08:35:

Asiameno!

Damus kirjoitti klo 06.02.2013 14:25:

Kova, musavideo mukavan kämänen. Hyvät läpät, toimii.

Jätä kommentti