Videohaastattelussa Machine Gun Kelly (MGK)

Videohaastattelussa Machine Gun Kelly (MGK)

Arkistoistamme löytyy vielä yksi julkaisematon video viime vuoden puolelta, joka onkin viimeisimpänä tehty Machine Gun Kellyn haastettelu. Tämä jälkeen päästään jälleen takaisin tuoreempiin artikkeilihin. Viimeisimpiin konserttivieraisiin vuonna 2015 lukeutui siis MGK, joka kävi vetämässä energisen keikan Helsingissä loppuunmyydyllä Korjaamolla marraskuun puolessavälissä. Redrum-187 pääsi myös keskustelemaan herran kanssa keikan jälkeen ja juttua riittikin laidasta laitaan.

Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Richard Colson Baker on amerikkalainen räppäri Clevelandista. MGK aloitti musiikkiuransa mixtapeja julkaisemalla vuonna 2006. Vuonna 2011 hän sai levytyssopimuksen Bad Boyn / Interscopen kanssa. Debyyttialbumi “Lace Up”, julkaistiin lokakuussa 2012.  Tätä seurannut levy “General Admission” julkaistiin juuri ennen miehen kiertuetta lokakuussa 2015.

www.machinegunkelly.com

Haastattelu: MV
Editointi: Julius Jäntti

Yksi kommentti artikkeliin “Videohaastattelussa Machine Gun Kelly (MGK)”

explanatory videos kirjoitti klo 01.02.2017 08:35:

Men arranged in straight lines Marching gradually worked a hundred years prior, in light of the fact that the opposite side done likewise. In any case, with trench fighting and Machine weapons – straight lines prompt to a bloodbath. Some Trenches drew sufficiently near to toss explosives between foe lines in the mess of Mud.

Jätä kommentti

Powered by WP Bannerize